Ποινικό Δίκαιο

Ποινικές υποθέσεις όλων των ειδών (κακουργήματα, πλημμελήματα) σε όλα τα στάδια, από την προδικασία, την αυτόφωρη διαδικασία, την ενδιάμεση διαδικασία των Συμβουλίων, μέχρι τις αναιρέσεις ποινικών αποφάσεων και βουλευμάτων στον ΑΠ. Ειδικά με τις τελευταίες, υπήρξε ιδιαίτερη και επιτυχής ενασχόληση του γραφείου μας, λόγω της φύσεως και της βαρύτητας του αντικειμένου, αλλά και λόγω της ανάγκης προστασίας των δικαιωμάτων των πελατών μας.

Παρέχουμε επίσης πλήρη νομική κάλυψη και προστασία στον ευαίσθητο τομέα της εκτέλεσης των ποινών (συγχωνεύσεις ποινών, αναβολές και αναστολές εκτέλεσης, μετατροπές ποινών κλπ).

Ενδεικτικά το γραφείο μας χειρίστηκε ποινικές υποθέσεις στους εξής τομείς: ανθρωποκτονία από αμέλεια, απάτη, πλαστογραφία, εκβίαση, κλοπή, υπεξαίρεση, σωματικές βλάβες, δυσφήμηση, απειλή, αυτοδικία, αρπαγή, καταδολίευση δανειστών, εμπρησμός, ασφάλεια συγκοινωνιών, ναρκωτικά, πνευματική ιδιοκτησία, δασικά και αγορανομικά αδικήματα, ακάλυπτες επιταγές, ενδοοικογενειακή βία, φοροδιαφυγή, μη καταβολή ΦΠΑ και εισφορών, τροχαία ατυχήματα κλπ.